kotak kai Lacquerward

Pondok Description:

Brand Nami: Xin Jia Yi Bahan: Ukuran kai: ngaropéa Warna: CMYK / Pantone Kelir offset Printing Surface pagawean: gloss atanapi Matt Lamination, gloss atanapi Matt Varnish, cai palapis, UV, Embossing & Debossing, Hot Stamping, Glittering, Flocking, maot motong pikeun kotak bungkusan kosmetik. Paké: kabéh produk pakét, contona: dahareun, produk elektronika, tea, daging, susu, cet, minyak ... jsb Feature: bahan Daur Adat Nagari: Tampa Tempat of Origin: Shandong, Cina (Daratan) Packi ...


jéntré produk

Tags produk

产品 尺寸 1牛皮纸 袋 3

Brand Nami: Xin Jia Yi

Bahan: kai

Ukuran: ngaropéa

Warna: CMYK / Pantone Kelir offset Printing

Tamansari pagawean: gloss atanapi Matt Lamination, gloss atanapi Matt Varnish, cai palapis, UV, Embossing & Debossing, Hot Stamping, Glittering, Flocking, maot motong pikeun kotak bungkusan kosmetik.

Paké: kabéh produk pakét, contona: dahareun, produk elektronika, tea, daging, susu, cet, minyak ... jsb

Fitur: Daur bahan

Orde custom: Tampa

Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)

Packing: 1pcs di polybag. sababaraha PCS di karton

Pangiriman: Lamun percetakan réngsé, waktos produksi nurutkeun kuantitas urutan. Contona: 10,000pcs: 5-7 poé gawé; 50,000pcs: 7-10 poé gawé; 100,000pcs: 10-15 poé gawé.

Produksi Kamampuh: 1,200,000pcs / dinten sadaya buleud kertas

Control kualitas: GB-T10440-2008

Konstruksi: tutup + awakna + handap

MOQ: 500 PCS

Karya seni: Pikeun jadi disadiakeun ku meuli

Kode HS: 4420909090

muatan sampel: stock kami aya sampel, urang baris nyadiakeun ka anjeun bébas jeung konsumén ngan butuh muatan pengiriman barang mayar. sampel ngaropéa eta kudu dibayar 100% di hareup jeung éta teu refundable

muatan kapang: Ieu kudu dibayar 100% di hareup jeung bisa refundable nalika kuantitas urutan téh nepi ka 100k PCS

Sampel / kapang waktos Diterangkeun: kira 10 poé gawé keur exsiting kapang; ngeunaan 20-25days pikeun kapang anyar (sanggeus narima pembayaran jeung artworks dikonfirmasi)

Sampel Pangiriman Time: kira 10 poé gawé sanggeus persetujuan sampel sarta narima pembayaran

Istilah pembayaran: Ku T / T, 30% deposit, kasaimbangan saméméh kiriman


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!