Wilujeng sumping di The Water Suci

Shandong Xin Jia Yi bungkusan Co., Ltd. mangrupakeun rarancang profésional, panalungtikan sarta pengembangan badag skala group bisnis bungkusan, pausahaan diadegkeun dina bulan Juni 2000, ayeuna Shandong ijinan, Weifang boga dua basa produksi, pausahaan ngawengku 45,000 méter pasagi , Hiji aréa leuwih ti 30.000 kuadrat, kalawan leuwih ti 300 pagawé, luyu jeung standar QS nasional (jumlah lisénsi produksi: Lu XK16-205-00566) pikeun ngadegkeun garis produksi 8, produksi poéan 100.000 jinis komposit kaléng kertas, rupa tina tinplate 200,000, sagala jinis nyertakeun 1 juta, geus kabentuk mendesain percetakan, kaléng kertas komposit, kaléng beusi, tiis-suntik, produksi kotak kado, kayaning produksi hiji komprehensif bisnis bungkusan modern.

certifications


WhatsApp Online Chat!