Mirë se vini në ujë të Shenjtë

Shandong Xin Jia Yi Packaging Co, Ltd, është një dizajn profesional, kërkimin dhe zhvillimin e shkallë të gjerë grup biznesi paketimin, kompania është themeluar në qershor të vitit 2000, tani Shandong Jinan, Weifang ka dy bazave prodhimin, kompania zë 45.000 metra katrore , një sipërfaqe prej më shumë se 30.000 katrore, me më shumë se 300 punonjës, në përputhje me standardin kombëtar QS (numri i licencës prodhimit: Lu XK16-205-00566) për të krijuar linjën e prodhimit 8, prodhimin e përditshme e 100.000 llojeve të përbërë kanaçe letër, të ndryshme nga tinplate 200.000, të gjitha llojet e mbulon 1 milion, është formuar për të hartuar shtypje, kanaçe përbërë letër, kanaçe hekuri, të ftohtë-injeksion, prodhimit kuti për dhuratë, të tilla si prodhimin e një biznesi gjithëpërfshirëse moderne të paketimit.

Certifikatat


WhatsApp Online Chat!