kayu-kayuan kothak Lacquerward

Short Description:

Brand Name: Xin Jia Yi Material: wood Size: customized Color: CMYK/ Pantone Colors Offset Printing Surface Finishing: Gloss or Matt Lamination, Gloss or Matt Varnish, Aqueous Coating, UV, Embossing & Debossing, Hot Stamping, Glittering, Flocking, Die Cutting for cosmetic packaging box. Use: all products package, for example: food, electronics products, tea, meat, milk, paint, oil…etc Feature: Recycled materials Custom Order: Accept Place of Origin: Shandong, China (Mainland) Packi...


Detail produk

Tags Product

产品 尺寸 1牛皮纸 袋 3

Brand Name: Xin Jia Yi

Material: kayu

Size: selaras

Warna: CMYK / Pantone Colors Offset Printing

Lumahing Finishing: Kinclong utawa Matt laminasi, kinclong utawa Matt Varnish, Banyu Coating, UV, Stamping & Debossing, Hot Stamping, kumrincing, berkelompok, Die Cutting kanggo kothak packaging kosmetik.

Gunakake: kabeh produk paket, contone: pangan, produk elektronik, teh, daging, susu, Paint, lenga ... etc

Feature: Gantungan bahan

Order Custom: Nampa

Panggonan Asal: Shandong, China (Mainland)

Packing: 1pcs ing polybag. sawetara pcs ing karton

Delivery: Nalika Printing rampung, wektu produksi miturut jumlahe. Contone: 10,000pcs: 5-7 dina karya; 50,000pcs: 7-10 dina karya; 100,000pcs: 10-15 dina karya.

Produksi Kapasitas: 1,200,000pcs / dina kabeh kothak kertas

Quality Control: GB-T10440-2008

Konstruksi: tutup + awak + ngisor

MOQ: 500 PCS

Artwork: Kanggo diwenehake dening panuku

Kode HS: 4420909090

daya Sample: stock Kita ana conto, kita bakal nyedhiyani sampeyan free lan pelanggan mung perlu daya kapal pembayaran. conto Customized iku kudu mbayar 100% ing kawitan lan iku ora refundable

daya Mold: Iku kudu mbayar 100% ing kawitan lan bisa refundable nalika jumlahe nganti 100k pcs

Sample / Mold wektu Lead: bab 10 dina karya kanggo exsiting jamur; bab 20-25days kanggo jamur anyar (sawise nampa bayaran lan artworks dikonfirmasi)

Samples Delivery Time: bab 10 dina karya sawise persetujuan sampel lan nampa bayaran

Term Pembayaran: Miturut T / T, 30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    WhatsApp Online Chat !