Welcome to banyu Suci

Shandong Xin Jia Yi Packaging Co., Ltd. desain profesional, riset lan pangembangan gedhe-ukuran grup bisnis packaging, perusahaan iki diadegaké ing Juni 2000, saiki Shandong Jinan, Langkawi wis loro dhasar produksi, perusahaan mapan 45,000 meter , area luwih saka 30,000 kothak, karo luwih saka 300 karyawan, sesuai karo standar QS nasional (nomer lisènsi produksi: Lu XK16-205-00566) kanggo netepake baris produksi 8, produksi dina saka 100,000 jinis gabungan komplong kertas, macem-macem Manganese 200,000, kabeh jinis isine 1 yuta, wis kawangun kanggo desain printing, komplong kertas gabungan, komplong wesi, kadhemen-injeksi, produksi kothak hadiah, kayata produksi lengkap bisnis packaging modern.

sertifikasi


Tampilan Online Chat!